Известният американски актьор Кристиан Оливър загина на 51 години, след като самолетът,

...
Известният американски актьор Кристиан Оливър загина на 51 години, след като самолетът,
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Известен актьор от „Холивуд“ и дъщерите му загинаха, след като самолетът им се разби ВИДЕО

Известният американски артист Кристиан Оливър загина на 51 години, след като самолетът, с който той летял със фамилията си, се разрушил край крайбрежията на остров.

Оливър, взел участие в Индиана Джоунс и кино лентата „ Speed ​​​​Racer “, умрял дружно с двете си дъщери на 10 и 12 години при самолетна злополука на Карибите, пише pink.rs.

Пилотът на самолета също умрял дружно с Оливър и децата му Мадита и Аник. Актьорът взе участие в няколко шлагера на огромния екран, в това число „ Saved By The Bell “ и „ Valkyrie “. Ужасният случай е станал в четвъртък към обяд, покрай брега на Бекия. Малкият остров е част от Сейнт Винсент в Карибите.

Актьорът ще се появи посмъртно във филм, наименуван „ Forever Hold Your Peace “, чиито фотоси стопираха в края на декември. Режисьорът на кино лентата, Ник Лайън, отдаде респект на звездата онлайн и написа:

„ Говорихме да продуцираме филм дружно от години и най-сетне го направихме! Благодаря ви, че сте страховит сътрудник, артист и другар. “

Местни отчети споделят, че той е дошъл в Карибите с децата на 26 декември след фотосите. Само два дни преди гибелта си Оливър разгласява видео на тропически плаж с надпис: „ Нека любовта ръководи. Желая ви всичко най-хубаво през 2024 година “

Съобщава се, че групата е била на път за Сейнт Лусия, когато самолетът им се е разрушил малко след политане от летище Бекия. Във видеото, снимано от инцидентен минувач, се чуват звуците от ужасна злополука дружно с „ Самолетът се разруши! Обадете се на бреговата защита! “. През декември 2021 година артистът подаде молба за бракоразвод с някогашната си брачна половинка, журналистката от Лос Анджелис Джесика Муроз.

Твърди се, че водата към мястото на злополуката е единствено към 70 фута (около 21 м) и локалните поданици помогнали на службите за незабавна помощ да претърсят региона. Пилотът Робърт Сакс се свързал с кулата малко след излитането, с цел да ги осведоми, че самолетът има проблеми и се обръща. Според локални известия това е била последната връзка от самолета.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР